Mitt hem

Hej hopp, har nu gått på efterlängtat semester. Välbehövd känns det som när man väl lägger upp benen på bordet och lutar sig tillbaka med hemmagjort citronlemonade och rabarberpaj.

Hade besök av en fotograf för någon vecka sedan som tog bilder på vårt hem för den lokala tidningen, hoppas det blir bra. Oftast är det svårt att få samma känsla i bilder som om man ser det i verkligeheten. Men men vi får vänta och se när den landar i postlådan vilken känsla hemmet ger oss och andra.

Här får ni ett smakprov på hur det ser ut hemma i alla fall.

Köket.
Vardagsrummet med öppen spis i hörnan.
Från vardagsrummet till hallen.
Klädkammaren till sovrummet.
Badrummet och ingången till klädkamamren. 
Tv rummet på ovanvåningen.
 Gästrummet.

Nu är snart semestern slut, men vädret har varit på topp och jag hoppas det håller i sig över midsomamr och efter så alla få känna på den varma svenska somamren.

Hej så länge och tack för idag.

Semester

Just nu längat jag efter semester, sol, bad, jordgubbar, grillad mat, mysiga varma sommarkvällar. Rabarberpaj, Fjällbacka, sommarklänningar osv. Listan kan bli lång men man längtar. Idag är det mulet ute och regnet hänger i luften, själv ska man jobba om någon timma men på fredag går jag på SEMESTER. Härligt. Då kanske jag kan uppfylla min längtan och se fram emot allt det där.

 


Ni vet vart ni hittar mig unde rmin semester. Välkommna till mi gpå fika när ni vill. Puss Kram

En present från storken.

Igår kom killen som vi alla väntat så länge på. Eller vi visste ju inte att det skulle vara en kille. Min bästa vän som verkligen är guld värd blev igår även världens bästa mamma till HELGE. Dom mår bra enligt mina kontakter och jag längtar så att få se den här prinsen. han var så fin på kortet som dom stolta föräldrarna skickade idag.

Den 1/6 föddes också K.N son en WILLY. Det kommer att bli ett litet nytt fotbolls eller hockylag om det fortsätter så här. Jätte kul. han var också hur fin som helst. Jag hoppas jag får se deras son snart också. De mår bra och var så fina.

Stort lycka till från mig till paren som nu blivit familj. Snart kommer min. Eller näe det gör den inte... men men den som väntar på något gott som sagt får när det väl är dax sin belöning.

trevlig helg.

Se hela bilden


RSS 2.0