Fint ute och inne.

Är som sagt riktigt i tagen för att fixa. Höst och vinter sticker det i "inne" fingrarna men nu är det "ute" pill som gäller. Har varit hos Mynta och inhandlat mycket fint i helgen. Tur att hon finns.. vad hade jag annars gjort..

Hittade snygga tips annars från Elle interiör på bland annat balkonginredning. Bilderna nedan hittar ni på elle interiör. se
balkong1
balkong3
balkong4

Ett annat hett tips nu till sommaren är att ta ett extra kik på www.balkongbutiken.se för att se vad som fattas just er balkong.


Tack för fikat idag M.F. Jätte fin lya ni skaffat. Have a nice day.

Fortsatt trevlig vecka.

Bokstavsordning

Bokstav bokstav på väggen där vem utav er vackrast är??

www.broarne.se kan man hitta de här underbart mjuka och coola bokstäverna.
Ett tag har man hittat alfabetets alla bokstäver i zink, plåt, trä och i olika kombinationer och
färger men dom här slår nog det mesta, just för tillfället.

images/uploads/heminredning/bokstaver_1.jpg
images/uploads/heminredning/bokstaver_1.jpg
images/uploads/heminredning/bokstaver_1.jpg
images/uploads/heminredning/bokstaver_1.jpg
images/uploads/heminredning/bokstaver_1.jpg

Vilka väljer du? Hur väljer du? Svårt val men men man får ta sig i kragen och
välja och vraka. Kan även skriva en liten önskan i varukorgen
om man har något önskemål ang. färg och tyg.

MVH från mig.


Altan, terass.

Inglasat eller inte. Målat eller inte. Soldäck eller instängt eller varför inte både och. Detta bekymmret har nog många. Men närmast har min far det just NU. Bygger om hemma och har svårt att fatta beslutet om hur det hela ska sluta. Familjen var involverad idag och gjorde sitt yttersta för att återuppbygga husets nya altan/terass/pensionärs kuvös...

Hittade lite fina ideér som kanske kan ge en vink åt dom där hemma...

 Snyggt med trappan som följer med på framsidan. Ger ett öppet intryck.


Snygga detaljer som gör susen då man bjuder hem goda vänner på grillkvällar.





Lite mer annorlunda altan som man kan hitta på Novoroom.se



Detaljerna fixar jag sen om pappa bara bygger klart. Tack för idag.


Bland annat Mor Karin



Lite tips på mysiga barn, inrednnigs butiker på nätet kände jag för idag. Här är den fösta Mor Karin. Butiken finns live i stockholm på tegnersgatan, så har ni vägarna förbi kika in och se allt i verkligheten men för mig får det bli fönstertitt på data skärmen. Dom har barnkläder, inredning för vuxna och barn, accessoarer och leksaker.




http://butik.morkarin.se/

Två andra bra och mysig butik på nätet med det lilla extra, som är svårt att motstå. Hittar ofta något som passar mig eller någon annan. Elsas Hem och Inredning etc.

Inredning etc har harmoni, kvalitet och design som sina starka ess. Livskvalitet, produkter som med lätthet smälter in i tillvaron och håller hela livet. Fokuset är spännande funktionell design, som ger inspiration i vardagen.
Gå in och titta för här finns nog något som passar just dig. Jag hittade bland annat snygga säng lampor och lite till.
Från LampGustaf.
Bäddset till spjälsäng - randigt blå/vit - bild 1Bäddset från Nyblom & Kollén. Här fanns det i blå vitt randigt eller röd rutigt. Svårt att köpa innan man vet vad som kommer att ligga i spjälsängen. Skulle vilja ha mer neutralt i sand, grått eller vitt för att sen köpa med färg. Vet ni vart man hittar det?
http://www.inredningetc.se/


Rea på Elefantbäddset

www.villervalla.se

http://www.polarnopyret.se/startpage.aspx?id=102

http://www.happylina.se/

Trevlig fortsatt dag framför datorn.




Journée Girl á Göteborg

Som sagt tjej dag i Göteborg. Jag, mamma, syster och svägrska tog oss en dags tripp till Göteborg för att umgås och shoppa. Lyx. Mys. Underart. Kul. Ja orden för denna dagen kan bli många.

 

Smarrig och lyxig choklad kaka under elva kaffet. På ett jätte charmigt fik, som syter yster tipsade om. I Like a lot. Får bli fler gånger här.



Ja här var det vi satt. Mitt på gågatan, folk sprang fram och tillbaka, några till arbetet, andra till skolan och en del var säkert lika lediga som vi och njöt av solens framfart med en kopp i springande fart eller brevid oss på en träsoffa.



Avslutade dagen med att gå på IKEA. Alltid lika kul men orken försvann lite när vi kom dit. Orkade bara köpa lite nya påslakan, MED FÄRG. Lite kul men olikt mig. Mycket sköna och passande.

Dagen innan lyxade jag med lång frukost hos M. Jätte mysigt efteråt så tog vi en långpromenad i skogen och runt golfbanan, tänk vad mycket lite luft kan göra. Dagen var ju inte slut där heller, fick lunch hos mormor och morfor i deras mysiga torp.



Ses snart igen. Tar lite längre tid mellan inläggen nu, har mycket annat att göra. Men ska förbättra mig. Trevlig vecka.

Skördefest bland annat..

IKEA inbjudet oss alla på olika teman med läckra bilder och arrangemang. Skördefest, Papper och Veck, Arty, Fransk Romantik, Trä på trä och Folklore. Det är inredaren Lo Bjurulf och hennes assistent Lotta Norlén som är kreatörerna bakom dessa härliga miljöer.




Gå själv on här och titta närmare på de olika temana. http://fest.kampanj.ikea.se/skordefest

Låt inspirationen flöda. Det gör min men nu ska jag krypa ner och få lite skönhetssömn. Imorgon ska jag äta frulle med bästa vännen M. Ska bli hur mysigt som helst. Ska bli kul att se hur mycket hennes mage har växt, för snart ska den lille komma ut till den stora världen.


RSS 2.0