Glad Påsk

I helgen är det påsk, har städat huset och pyntat med lite påsk pynt - alldeles lagom enligt mig. Planterade även lite blommor ute på trappan så det ser fint ut när gästerna kommer till helgen. Jag och min sambo har bjudit hem arbetskamraterna som nu är utlånade till andra ställen .... (hoppas de snart kommer tillbaka) på knytkalas.

  

Bilderna är lånade från Serholt.

Helgen känns för övrigt väldigt uppbokad, ska ut och träffa vänner och släkt varje dag. Känns nästan som jul men det är ju en helg som många är lediga och kommer hem till också. Hoppas bara det blir lite fint väder så man kan ta på sig lite härliga vårkläder. Imorgon får det nog bli jeans, vit skjorta från sisters samt vårjacka. På lödag kväll på får jag nog ta och inviga min nya klänning från Ewa i Walla...

Glad påsk på er allihop, eventuellt ses vi annars hörs vi efter helgen.


Färgsprakande vårkänsla

Snygg, färgsprakande inredning som gör att man blir glad, varm och alldelles tokig. Man vill bara fylla sitt vit svarta hem med härliga färger i gult, cerise, grönt, orange osv med snygga detaljer.

Några som lyckats med detta är Franska Ouma Productions, som hämtar inspiration från Indiens gator. De gör vackra pallar, dagbäddar samt mycket färg och detaljer i guld och silver. Njut och dröm er bort. Kanske kan just detta passa i din sommarstuga på kusten med mycket vita toner eller i hemmet som under vintern börjat kännas kalt och tråkigt.




 Bilder ;http://www.oumaproductions.com/

 

Spiti är ett annat företag som arbetar mycket med färg, harmoni och personligt hem. De har ett stort urval av saker framförallt från mellanöstern och nordafrika men det finns även små glimtar av medelhavsinspiration. På spitis hemsida kan man även shoppa online som är mycket positivt.

 Brickbord - Runt och avlångt. 2295:- respektive 3795:-.
Loungestol i bambu, finns även i svart. Snygg inne som ute. Proppa den full med en massa färgglada kuddar och njut av en god kopp te i sommar.
Läckra skinnpuffar.

http://www.spiti.se

 


Lilla toan

God LÖrdag! Kan det bli bättre än att man vaknar helt utvilad och pigg, endast lite tät i näsan och hes men annars toppen och solen skiner genom lamellgardinerna i sovrummet och man kan ju bara inte ligga kva roch dra då. En morgonpromenad med hunden och sen en lång härlig helg frukost med sambon. Nu är det lördag och en bra sådan också.

Tänkte visa lite bilder på våran fina toalett som vi har på övervåningen, är väl det rummet där vi vågat använda lite färg. Blev rött som fondvägg med glasmosaik - som jag förövrigt är jätte nöjd med. Är väldigt mysigt, varmt och ombonat känns det.



Färg kommer det även att bli i tvättstugan. Bestämde mig igår för att piffa upp den lite. Är mycket vitt och grått så det får bli grön glasmosaik där - tror eller hoppas det kommer kännas fräscht. Man vill ju att det ska vara kul och inspirerande och tvätta. Kommer kännas som det alltid är vår och sommar där nere även när snön faller utanför fönstret igen.

Imorgon blir det att åka och hälsa på sambons mormor, hon ska då få lite hembakat fika samt en lite tidig påskblomma som KD gjort. Jätte fint. Snart är det PÅSK:

 

 

SEE YOU LATER HAVE A NICE DAY

 


Mars månad

Hej allihop. Nu är det då Mars månad och då tänker jag i alla fall på vår och lite sol men det börjar arta sig lite i alla fall. Ingen mer snö i alla fall. Snart ska det bli fjäll och skidresa för oss. Egentligen skulle jag vila åkat ill värmen och sola lite men det här bestämdes innan vi visste att vintern skulle vara så lång och i härdig här hemma. Det ska bli kul i alla fall och åka bort lite och umgås med goda vänner framför brasan i fjällena och dricka varm choklad. Man kan ju hoppas på att man hittar en sådan där härlig grop man kan gräva ner sig i i sticka upp sitt ill vita ansikte mot sole och komma hem med lite härligt sol (bonn) bränna.

Var och shoppade lite igår med sambon, hittade mycket fint till våren känns dock lite tråkigt att köpa en massa vår kläder som ändå ej går att anväda riktigt än.. hittade dock en jätte söt klänning från Filippa K som jag nog kommer att trivas i under sommaren.

Photobucket

Soft Lycra Block Stripe Dress, Sheena Sandals. Bild lånad från (http://filippaksf.blogspot.com/)

Min Klänning är istället ljusblå och beige. Sommrig och fin. Nu ska vi ut och ta en lång härlig promenad. Måste röra på oss lite när man är ledig och solen kikar fram mellan de tjocka molnen. Igår hade vi även ett gott gäng med vänner hemma och spelade spel och åt Fajitas. Gratt musklerna har verkligen fått tränas då det var mycket felsägningar och fula charader. Det hoppas jag att vi verkligen får göra om. Synd bara att killarna var sådanna dåliga förlorare.

PÅ ÅTERSEENDE SNART HOPPAS JAG.


RSS 2.0