Broarne

Nätbutiken BROARNE har blivit en liten favorit som bara måste besökas. Har hittat riktigt snygga grejer där. Bland annat porslin från danska RICE.

Bild lånad från www.broarne.se
Visst ser det himla mysigt ut.



Gör som jag och gå in på www.broarne.se och se vad just blir eran favorit. Mina är dessa fina tygbokstäver och porslin från RICE.

Äntligen JUL

Har idag genomfört en lång bilresa för att fira julhelgen tillsammans med familjen i fjällen. Efter små korta fikapauser och ammning kom vi fram efter lunch. Brasan var tänd och snön låg som ett täcke utanför stugan. Det kändes som en dröm. Har nu dragit på mig mjukisdressen och krypit upp i soffan med familjen runt mig, känns som när man var liten igen. Man räknar ner timmar och är lite spännd inför julafton. Melkers första jul är det dessutom. Han ska då få ha på sig sin lilla tomtedräckt och invänta tomten, som kommer med dom allra första julklapparna till en mycket snäll kille.

Ska ut i backen imorgon, antingen promera med vagnen eller dra på mig skidor och dra ett par åk. Beror dock på väder och vind. Upp hit hade vi som kallast -33 grader. Phuu det känns i kinderna när man går ut vill jag lova.!

God jul så kommer jag att uppdatera er mer med bilder och annat kul under semestern. 

 
 Det gäller att ha rätt grejer med sig. Inget glömt hoppas jag efter den packningen vi hade med oss i bilen.

Blå stjärnor

Snart ska jag få göra iordning hans rum. Ska bli så kul. Visst det är alltid kul med inredning och design men det här blir något annat. Min sons rum.

Här har jag hittat en riktigt snygg tapet, som kan passa i ett pojkrum under några år.



Visst är den snygg? Mörklå med vita stjärnor. Har tänkt ha två väggar med denna och två vita väggar. Sen får det nog matchas upp med vita möbler som sedan ska täckas med roliga leksaker, lådor och matta i blått, grönt och rött. Hoppas han kommer att trivas.

Har ju redan köpt en gammal säng till rummet som för närvarande är omålad. Får se när rummet är tapetserat och klart om den får vara orörd eller om det blir vitt - där också...

Nu ska jag ta och sova lite innan jag imorgon ska till frisören och färga över min utväxt. God natt.

Tredje advent



Nu är det snart tredje advent. Dagarna går så fort och om adventshelgerna tar slut närmar sig även julen med stormsteg. I år har jag fått en hemlig person att köpa till och det kan jag tyvärr inte tala om här heller om det är någon som ser. Jag vet i alla fall vad jag ska köpa men det var inte helt lätt att lista ut.

Behöver även införskaffa mig i nytt present papper så att årets julklappar blir extra fina. Skulle vilja lära mig att slå in rikigt fina paket men det får nog bli något klassiskt och stilrent under granen i år igen. Förra året blev det vitt och rött.

Melker ska ju också få julklapp i år, vet inte vad jag ska köpa än bara men det löser sig nog. Är tyvärr så att det finns så mycket han behöver så det är svårt att välja.

Runda askar - gröna 
Lådor till hans rum kanske, fast i blått tror jag då det ska bli blå och vitt.

 Månadsbild - September 
Månadsbild kanske. Här är det Elsa Beskows illustration av månaderna. September kan ju vara passande eftersom han är född då.


På lördag kommer Willy och Helge och hälsar på så
jag tror jag måste baka lite helgen, muffins kanske. .            Muffinsformar Millie blå - Greengate


RSS 2.0