Hunkydory

Har ett riktigt bra klädmärke som jag vill lyfta fram lite. Har helt underbara kläder. Bra basplagg som man kombinera hejvilt och sen lite utstickare som är riktigt snygga. Visar lite inlägg från deras hemsida

www.hunkydory.se Gör gärna ett besök och se vad som faller er i smaken, passar de flesta! Gå in och dröm.

Collection Fall Winter 2009Collection Fall Winter 2009Collection Fall Winter 2009Collection Fall Winter 2009Collection Fall Winter 2009Collection Fall Winter 2009

Själv är jag ju förälskad i rött, vitt och blått men när man ser de här sommar kläderna vill man vill garderoben med dessa jordnära färger. Får ser vad som blir min favorit i sommar under sena sommar kvällar i Fjällbacka.

Barnvagn

Många runt omkring skaffar barn i år. Min bästa vän som jag kanske nämnt tidigare ska ha fram i vår och sa här om dagen att det varit och tittat på vagn, men det var inte lätt. Man ska välja färg, hjul, tyg osv. Listan kan göars oändligt lång. Är det någon som har bra tips till dem så skriv gärna till mig och berätta. Själv har man ju hund och behöver inte tänka på detta och när vi diskuterade hade jag ingen vidare erfarnehet och gav nog därför inga expert råd. Lycka till i alla fall gumman! Här kommer lite bilder på fina vagnar i alla fall . . .  kanske kan hjälpa lite men ni visste ju på ett ungefär vad ni tänkt er.



Sen är det väl lite mysigt att ha en namnskylt på vagnen, tycker ni inte det? Lite mer för mannen i familjen också, det blir som att välja till bilen. . .

 


Sola i Karlstad

Hej, åter framför data skärmen efter lite uppehåll. Har varit en del att göra efter stor helgerna och lite semester från allt bloggande. Varit i Värmland i helgen och hälsat på mina faddrar och kusiner och minst men också sötast Anna - deras dvärgmarsvin... När vi sov då var hon uppe och sprang i sitt lilla parisehjul.

Passade även på att se på lite hocky på lördagen, färjestad vann så klart, tur eftersom de flesta hejar på dem i familjen. På söndagen och dagen för återresa till västra götaland blev det stopp på IKEA.

Man vill köpa allt, nä nu överdrev jag det vill jag inte men mycket är bra saker som skulle passa hemma. Hittade en del till våran nya tvättstuga. Ska hem och mäta och rita och sen åka ner och inhandla allt. :)

TJUSIG Bänk med skoförvaringTJUSIG HatthyllaRINGSKÄR Köksblandare 1 greppIKEA PS MASKROS Taklampa

 

Som sagt det finns massvis av fint på IKEA och efter några timmar hemma med måttband, tumståck och kollegeblock så är det bara att starta bilen igen och packa den full med fina saker till huset. Hej så länge.


Husets kärna

Furu, ek, vit eller stål. Känslan i hemmet påverkas en del av vilken trappa man har eller väljer. Jag har inte tänkt på det så mycket förut men jag tror att vår trappa är den största möbeln i huset. Det är inte ofta man är i hallen men där kommer alla gäster in och går ut. Man passerar den flera gånger per dag och framför allt använder den flera gånger. Det finns idag många olika träslag och modeller att välja på, Vi valde en enkel, täckt trappa i vitt med ektrappsteg. Eken fick även följa med i handräcket. Den är special anpassad och handgjort av en snickare här på landet. Mycket skicklig. Den kom i två delar och passade perfekt.

Vilken trappa välje rni till era hem och vilken känsla ger den er eller tänker ni inte på den.

Vägghängd trappa helt i rostfritt Vägg hängd trappa helt i rostfritt.

Spiraltrappa Gyro Spiraltrappa i ek och rostfritt stål



 
 


RSS 2.0