Frukost

Ja idag kom bilderna från fotograferingen som vi tog i fredags. Melker charmar mamma på dom flesta korten så det kommer att bli ruskigt svårt att välja. Vilka ska köpa och rama in?.

Har idag haft en skön dag. Varit på babysång, tagit en promenad och fick sen ett oväntat besök av Pia. Hon kom med present till Melker och en påse nybakat bröd till mig. Tack, det smakade riktigt gott. Ska imorgon få frukost besök av Lina och Emelie så tänkte bjuda dom på ett smakprov också. Är ju inte så bra på att baka så kan kanske fråga om hon vill baka lite bröd till mig. Elle rså får jag helt enkelt ta och lära mig.



Skulle vara härligt att ha en glasveranda att duka fint i när man ska få gäster. Kanske får en när vi bygger uterum. God natt. Sov Gott
Ska till Göteborg snart och då ska jag passa på att njuta av något nybakat och gott i Haga igen.  

Rosa

Egentligen är ju inte rosa min färg, men det kanske är något jag har fått för mig. Tycker nu att det blir finare och finare. Därför har jag piffat upp köket med lite av denna färg nu. Kanske för att det är så mycket färg och pasteller ute i affärerna nu och för att våren är här. I höst blir det nog andra bullar igen.



Vill börja pyssla med trädgården snart. Våran som är från 65 kan behöva en upprusting. Ska fråga Karin (DBKD) om hon vill hjälpa oss. Hon var ju på trädgårdsmässa i Stockholm. Besök gärna hennes sida för mer info.

Kram


Converse

Tänka sig att Melker redan är sex månader. Tiden går alldeles för fort ibland. Vill bara stanna tiden och njuta av varje minut. I fredags var vi i Lidköping och fotade hela familjen. Till en början var det många fina skratt men sen tog orken slut och skratten byttes ut mot tårar. Ska få bilderna ikväll, lite spänd för hur det kommer att bli. Lillkillen blir ju alltid bra, värre med mamma och pappa.

Efter en snabb familje lunch på 3B inköptes sexmånaders presenten - Blå Converse (tack mormor) och Jeans Jacka (mamma, pappa). Farmor och Farfar kom också med en present, blå hängslebyxor och tuff tshirt. Killen blir en riktigt snygging. 



I helgen fick även jag och sambon ha en ledig "dag". Mormor och Morfar var barnvakt över dagen och vi fick vara helt själva. Blev shopping och lunch i Trollhättan. Det betydde mycket för oss. Söndagen blev det fika med Melkers kompis Theo och andra goa vänner som kommit hem. 

Fortsatt bra vecka för jag känner att nu har jag en massa energi i alla fall. Kram på er. 


 

Släpp in våren

 

Nu känns det att våren börjar närma sig. Det är lite grått och trist ute idag men ändå skönt. Melker sover lite förmiddag just nu så jag passar på att tvätta, blogga, plocka här hemma, läsa lite inredningstidnigar osv. Mamma mys. Ringde min mormor och morfar och bjöd hit dom på fika idag men dom är så upptagna så det hanns inte med. Kul tycker jag att dom hittar på så mycket och ser sig om i världen. Vill också vara så pigg när jag blir äldre (mormor och morfar ni, hoppas ni förstår. Ni är inte gammla alltså bara lite äldre än jag).

Ja i helgen hade vi våran sittning med grannarna. Själv höll jag på hela dagen med förberedelser och pyssel. Var så himla kul. Duka fint, pynta med ljus och snittblommor. Servera och lägga upp maten "proffsigt". Är själv mycket nöjd med slut resultatet får se om några månader vad dom andra tyckte. Under kvällen fick vi mycket beröm men frågan är - vågar dom säga om det skulle smaka skit?

Helgen har varit kort men det är nog för att den har varit fullbokad. Vi har haft goda vänner här både fredag och lördag. Igår var vi med min familj på Kinnekullegården och åt söndagsmiddag. Det kan jag verkligen rekomendera. Det var mysigt men hjälpte nog en del att få sitta i lugn och ro och mysa med familjen också. När vi andra åt kantarellsoppa och lax mumsade Melker på mammas hemmagjorda köttfärs gryta. MUMS.



 


DBKD

Sista dagen i DBKD tävling. Gå in på bloggen och var med och tävla om två krukor. Vilken väljer du?

Jag önskade Agapanthus i vitt och 30 cm. Riktigt snygg, enkel och stilren. Passar hemma hos oss.

http://karindahlin.blogg.se/index.html

RSS 2.0