Höst snyggt

Inspireras av nya och härliga inredningsbilder och kanske därmed hitta detaljerna som i höst kan ge ditt hem en fräschare känsla. Bilderna är lånade av www.nuncinredning.se





NUNC betyder NU på latin och vill ge sina kunder en salig bladning av nytt och gammalt men som ändå ligger rätt i tiden.

Have a nice night togheter.

2010 08 28

I lördags den 28 augusti sa Ninnie ja till sin Prins Johan i Tråvad kyrka. Hela bröllopet var enkelt och stilrent.



Ingångsmusik All you need is Love

Solosång Två lyckliga dårar

Psalm 201.

Vigselakt



Solosång We are man and wife

Förbön & Välsignelsen

Psalm 84

Solosång If I used to love you

Utgångsmusik Gonna Fly now.




Festen fortsatte efter att bröllopsparet anlänt på flakmoped till Lidaforsgården där en god middag serverades. Själv orkade man inte hela vägen ut till sista gäst men det fanns nog dom som stannade fram till morgon kvisten.

Tack för en trevlig kväll. Happily ever after starts here . . .


Stickat och virkat

Mer stickat igen. Det är så fint och går att göra det mesta. Hittade på casanovafurniture.dk från Ferm Living stickade kuddar i olika färger och former. Jätte mysiga att byta ut sina vanliga trndiga kuddar i soffan med i höst.  





På Homey. se hittade jag en annan kul grej - sticka din egna sitt puff. Varför inte. Kul i olika färger på golvet till alla gäster i höst framför brasan. En färg till varje individ.

Sticka en puff 
Hos norska Pickels som tar fram massor av roliga stickningsmönster hittar du instruktioner för hur du stickar den här supersköna puffen Puff Daddy.

Min mamma håller på att sticka och virka jätte mycket nu ffa till den lille. Har gjort en jätte fin grå filt till vagnen och även små virkade gossedjur. Känner nu att hon vill vänta lite och se vad det blir för kön för att göra något lite mer personligt..

Mjuka virkade djur

Bröllop

Nu på lördag ska vi på bröllop. En barndomsvän till min sambo ska gifta sig i hemmaortens kyrka. Ska bli spännande att se hur de har lagt upp allt och vad alla har på sig för fina klänningar. Antingen kan det bli en katastrof eller så blir det en bal på slottet. Jag tror eller jag vet att det kommer att bli det sist nämnda. Tyvärr är man själv inte så laddad för detta då man mest känner sig som en flodhäst i sin blåa klänning. Men men inget man kan rå för och jag är ju jätte lycklig att livet i magen växer (mamma också tyvärr).


Undra hur bruden kommer att se ut. Bilder kommer efter helgen men hittade lite tips och fina bilder på klänningar och det kanske är någon av dom eller en helt ny modell. Har nämligen hört att hon ska sy upp den i Grebbestad så det blir nog något över allt annat.



Kyrkstigen.

Satt hos frissan idag och pratade skvaller och läste inredningstidningar. Hittade då en jätte söt lekstuga på

http://livetpakyrkstigen.blogspot.com, som ni bara måste gå in och kika på lite närmare.



Visst är den fin. Ser ut som ett litet hus och invändigt finns det ett litet kök och andra fina prylar som små tjejer tycker om att leka med. Hit skulle man nog kunna bli bjuden på en kopp kaffe och en mini cup cake, tror ni inte det.

Bra jobbat ni som byggt den här.


Ikväll ska vi till lillasyster och fira hennes födelsedag, som egenligen var igår men hade då redan bokat min kalender full så idag får det bli sång och present. Hipp hipp hurra för Stina.  

Fika, fika och åter fika.

Är ju som sagt hemma och inväntar vår första baby. Under sommaren har det gått bra, nu när det är lite mörkare, lite gråare och något tristare hemma är det svårt att veta vad man ska sysselsätta sig med. Orkar ju som sagt inte lika mycket som förut och då är det inte helle rlika kul att göra något. Ska imorgon ge mig på att baka något gott att bjuda på när vi kommit hem från BB. Vet inte vad och vet inte om jag kan men den som inte provat har ju inte heller gett sig själv tron att det kan bli jäkligt bra.

Har som sagt därför blivit att man har åkt och hälsat på nära och kära som haft lediga stunder också. Bland annat tjejkompisar från skolan och då har det blivit fika. Kompisar som flytt staden och endast varit hemma över den korta sommaren och som nu ska bege sig tillbaka till skolbänken och då har det blivit FIKA. Mor och far föräldrar, svärmor och svärfar osv och då lir det så klart också FIKA. Imorgon kommer två av mina närma vänner hit med sina nyfödda babysar och då ska jag bjuda på brak FIKA. Njut och må gott. Magen växer ändå och aldrig tidigare har det smakat så gott med morotskaka, kladdkaka, äpple och blåbärspaj samt hemlagade bullar.




Vad gör ni när vädret inte tillåter annat än att fika, mysa och umgås med vänner. Ska nu när det är uppehåll ta med Stella ut på långpromenad. Ses en annan dag.

Gullholmen

Igår var jag, sambon och Stella på roadtripp. Vi åkte först till Grundsund, Bokenäs och sedan hamnade vi på färjan ut till den bilfria ön Gullholmen..

En jätte mysig liten ö där vi åt lunch och tittade på de sista semesterfararna i sina båtar. Någon sa att Prins Karl Filip med tjej hade varit där i land och åkte precis när vi kom i hamn. Synd, han hade ju varit spännande att se in real life. Men vi hade det jätte bra ändå. Solen sken och brände aldelles lagom på våra axlar.





Idag blev det sovmorgon och en shoppingrunda i Lidköping. Tyvärr innehöll inte denna shopping sånt som är kul att handla, som kläder och inredning utan MAT. Mat behövs ju alltid så det var väl nyttigt att handla hem.
Denna dag har även varit mycket grå och mulen så när jag och stella väl bestämde oss för att gå en lång promenad hamnade vi så klart mitt i ösregnet när vi var i skogen och ej kunde vända. Det var bara att treva på och gå. Känns skönt nu när man kommit in och krypit upp i soffan med ny bryggt te och en smarrig kvällsmacka.

Trevlig kväll på er också. Heja Sverige också som spelar ikväll.


Ny butik

Snart anländer en ny butik på webben - GOTLANDSLIV

Gör gärna ett besök där det har jag tänkt att göra. Kommer nog finnas mycket fina specifika utvalda bräckta pärlor från en kär ö. Gotland.

Hoppas ni hittar något fint.

Typ den här, betong dekorationen. Bild lånad av gotlandsliv.se.


"I'm in love with nature my deer".

RSS 2.0