Gullholmen

Igår var jag, sambon och Stella på roadtripp. Vi åkte först till Grundsund, Bokenäs och sedan hamnade vi på färjan ut till den bilfria ön Gullholmen..

En jätte mysig liten ö där vi åt lunch och tittade på de sista semesterfararna i sina båtar. Någon sa att Prins Karl Filip med tjej hade varit där i land och åkte precis när vi kom i hamn. Synd, han hade ju varit spännande att se in real life. Men vi hade det jätte bra ändå. Solen sken och brände aldelles lagom på våra axlar.





Idag blev det sovmorgon och en shoppingrunda i Lidköping. Tyvärr innehöll inte denna shopping sånt som är kul att handla, som kläder och inredning utan MAT. Mat behövs ju alltid så det var väl nyttigt att handla hem.
Denna dag har även varit mycket grå och mulen så när jag och stella väl bestämde oss för att gå en lång promenad hamnade vi så klart mitt i ösregnet när vi var i skogen och ej kunde vända. Det var bara att treva på och gå. Känns skönt nu när man kommit in och krypit upp i soffan med ny bryggt te och en smarrig kvällsmacka.

Trevlig kväll på er också. Heja Sverige också som spelar ikväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0