Vårkänslan

Nu längtar jag efter våren. Gillar vintern också men igår när solen sken och riktigt värmde på himlen fick det mig att längta till våren. Igår var vi även på kalas hos bror som fyllde år, nästa år blir det jämt. Men i år ska han och sambon fokusera på sitt stora bröllop som ska inträffa i augusti. Ska bli så skoj, är dock lite nervös för talet som man känner att man bör hålla. Några tips?

Melker växer och frodas. Han sover just nu lite eftermiddag och mamma får kvalitetstid med räkningar och datafix. Med en stor kopp kaffe och apelsin.



Vill nu få in lite mer färg hemma och en massa färska blommor. Har just nu tulpaner ståendes på skänken i köket, som gör att man blir glad varje gång man är där och det vill inte säga sällan. Fram med färgen nu efter vintern. Min blir nog grön och gul men även lite rosa kan gå i år tror jag. Kram på er.



 


Sebran

Nu är det ett tag sedan bloggen uppdaterades men har lite annat att göra nu. All min tid går åt till någon som är mycket mer värdefull, Melker.

Trivs med att vara mamma men det har tagit sin lilla tid att komma in i mamma rollen. Men vilken känsla det är. Den kärleken man känner för sitt barn går bara inte att beskriva. Jag skulle verkligen göra allt för honom. Det finns ingen finare och sötare än han (så här tycker ju självklart alla mammaor). Nu är det tid att börja med babysim, babysång och stor och liten. Mamma behöver träffa andra mammaor och utbyta vuxenfrågor samt Melker behöver få komma ut och träffa sina nya vänner.

Hemma börjar vi nu renovera i källaren, har lite svårt att bestämma oss för utseeendet i det nya lilla rummet ska byggas fram. Kontor? Lekrum? Gästrum? osv. Vad ska vi ha på väggar och golv. Själv tror jag det blir lite panel på väggarna med någon färglad tapet och matta på golvet så kan det i dags läget bli kontor och om några år lekrum. Man måste tänka praktiskt.


En av Melkers nya kompisar i nallelådan är Sebran Tage som han fick i doppresent av Mia. tack säger vi.
Vill också skicka en bamsekram till syster yster i France. KRAM KRAM.


RSS 2.0