Valborg

Ja, vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag. Känns som dagarna går så fort förbi, april bara försvann. Nu är det redan MAJ. Längtar efter semester i alla fall, börjar känna mig lite sliten nu efter hösten och vintern. Semester kommer att kännas välbehvöligt och skönt. Vad ska man göra på sin semester då, förutom att sola, bada, grilla och vila....

Hade gärna velat åka utomlands men är nog ej så bra nu när man är på tjocken. Annars hade en grekisk ö inte suttit fel att längta efter just nu. Man kanske kan åka ändå, undra hur länge man får flyga med gravid mage??

Ska hoppa in i duschen nu för att sen ta på mig vinter outfit och kolla på sambon när de spelar fotboll. Får nog inhandla lite fredagsgodis också så man håller humöret på topp. Nu för tiden finns det onsdaggodis, fredagsgodis och söndagsgodis.... får bli ett slut på detta när de nio måndaderna är slut, men nu är det gott. Ett sug, ett oeskrivligt sug efter saker som man aldrig tidgare kanske velat ha eller köpt. Men godis och citronlemonade mmmm, så gott.

Trevlig första maj på er från mig. Ses snart igen.


Oliwer

Har hittat ett märke som gör riktigt fina barn och vuxen möbler också för den delen men mitt syfte är ju till våran nya familjemedlem.

Oliwer Furniture







Dröm er bort en stund eller gå in på deras hemsida www.oliverfurniture.dk
Det ska jag göra. Finns säkert något till mig mer som jag gillar ex. soffa. Allt är i vitt eller svart och mycket smakfullt. Passar kanske i ditt hem?

Trevlig helg det ska jag fira nu i alla fall.

Två blir tre

Ja paret som vi tidigare var ska nu bli familj. I september kommer våran nya familjemedlem att landa hemma hos oss om allt går enligt planerna. Känns konstigt men börjar förstå mer och mer, framförallt efter ultraljudet där man fick se den lille kabraten som låg och rullade runt i magen och sparkade med sina små fötter mot min mage och vinkade min sina 10 små fingrar.

Nu är det mycket förberedelser innan ankomst bland annat vagn, skötväska, skötbord, säng osv. Här kommer lite grejer som jag fastnat för. Säg gärna vad ni tycker, ni själv kanske har erfarenheter av just dessa saker. Tar gärna emot positiv och negativ kritik.

Vagn - Teutonia Prestige. Med ligginsats och en sittdel. Svart.


Färg 4000




Skötväska Ju Ju Be



Spjälsäng Sebra


Blue Bag

Vanlig vecka igen utan några konstiga påskledigheter. Kalas har det också varit för hela slanten i helgen då släkten var här och firade oss två födelsedagsbarn i April.

Igår fick jag något som jag önskat mig länge av min sambo - en blå väska från Ceannis
Big flap bag - Mixed Leather Bags Collection; Blue.
Big flap bag - Living Accessories



Den här kommer jag att trivas med. Har redan lagt undan mina andra väskor och prioriterad mn blåa till våren. Självklart får jag nog använda min gula snygga som jag köpt hos Mynta också för den är riktigt läcker (finns med i ett tidgare inlägg). Trevlig fortsättning på veckan. Nu ska jag bjuda L på cup cake när han ser på fotboll. Skämmer bort honom tror jag men det är han värd efter den här presenten.


Tvättstugan

Nu var den klar, nästan i alla fall. Men så gott som. Det fick bli grön glasmosaik till slut. Är nöjd med detta känns grönt och skönt när man kommer ner till tvättrummet. Nu är det bara lite piff som fattas men det kommer. Tvätt och kläder finns det gott om i alla fall.





Ett smakprov från mig till er. Hoppas ni gillade rundturen. Inredningen är från Vedumsskök och är insatt av min sambo, bror och far.

Trädgårdsbesök




Hittade dm här fina vårblommorna i trädgården, när jag och Stella gjorde ett besök i den igår eftermiddag. Var ju helt otroligt väder igår, ser ut att bli en lika fin dag idag och resten av veckan också. Får nog ta och trycka upp det bleka ansiktet mot solens strålar idag så man får lite färg.




Läste syrrans blogg i helgen och längtar oerhört mycket efter henne. Hon ser ut att ha det riktigt bra där hon är men hon längar nog lite efter mig också tror jag (hoppas och ler).
Fortsatt trevlig dag. Ciao.

www.soffanssida.blogg.se www.soffanssida.blogg.se

 

 


Jordgubbar

I torsdags när min sambo fyllde år, åt vi jordgubbar för fösta gången. Självklart inte svenska men dom var helt ok. Fick en stark längtan efter sommaren (men först måste vi ju njuta av våren som för tillfället är här och lyser med sin närvaro). När jag tänkte på sommaren tänkte jag på

 Fjällbacka - där vi latar oss på lediga dagar, oftast på en ö utanför hamnen.
 Jordgubbar - dom röda bären som är så söta och saftiga, synd att dom inte finns året runt att plocka i trädgården. Sommar klänningar i fina färger och tunna tyger. 
Converse skor. Älskar mina vita converse. Passar till allt och sitter som ett smäck på foten. 
Sol, bad och varma dagar. 

  

Vad längar ni efter? Mjukglass, golf, fotollssäsongen, inreda sommarstugan... ???

Ha e fortsatt bra dag. Jag ska göra det bästa av min, som inte börjat bra men imorgon blir nog allt bra igen.



Second hand fynd

Hade en urmysig dag igår, träffade min kusin och mormor och tillbringade några timmar i "lilla Paris". Vi blev självklart bjudna på en jättegod middag och (hembakade) bullar. Igår var även second hand butiken öppen - vilken tur för oss men kaos var det. Alla var som galna, slet och drog i sakerna som stod i hyllorna. Tur är det ju att vi har vassa armågar vi med så kundkorgen fylldes med lite av vart. Hittade en jätte söt stickad tröja som kan passa under våren och sommarens lite kallare kvällar med ett par läckra tights. 

 




Vill även ge er ett tips om ni vill se riktgt fina kort - min kusin är nämligen en riktig mästerfotograf! 

www.luftenboridinasteg.blogg.se  www.luftenboridinasteg.blogg.se 

 


Gult och vårkänslor.

Hela helgen har speglat sig i gula nyanser. Våren har verkligen tittat fram hos oss. Solen har stått i topp och vitsippor och tussilagon är på väg upp ur marken med sina fina blommor. Påsk har annars gått fort förbi, tur att det är en dag kvar imorgon. Idag ska vi på kalas - känns som det varit kalas och släktmiddagar hela påsken men det är ju bara kul, man ses ju inte så ofta egentligen.






Hittade en ny vårjacka i helgen också som jag är mycket nöjd med. Den är blå med luva och lite utställd.
Får se om jag hittar någon bra bild på den så ni kan få njuta ni med.

Nu ska jag bjuda våran goe vän Pär på lite fika efter att killarna har tvättat bilarna. Fortsatt trevlig helg. Kram från mig.

 


RSS 2.0