Bland annat Mor Karin



Lite tips på mysiga barn, inrednnigs butiker på nätet kände jag för idag. Här är den fösta Mor Karin. Butiken finns live i stockholm på tegnersgatan, så har ni vägarna förbi kika in och se allt i verkligheten men för mig får det bli fönstertitt på data skärmen. Dom har barnkläder, inredning för vuxna och barn, accessoarer och leksaker.




http://butik.morkarin.se/

Två andra bra och mysig butik på nätet med det lilla extra, som är svårt att motstå. Hittar ofta något som passar mig eller någon annan. Elsas Hem och Inredning etc.

Inredning etc har harmoni, kvalitet och design som sina starka ess. Livskvalitet, produkter som med lätthet smälter in i tillvaron och håller hela livet. Fokuset är spännande funktionell design, som ger inspiration i vardagen.
Gå in och titta för här finns nog något som passar just dig. Jag hittade bland annat snygga säng lampor och lite till.
Från LampGustaf.
Bäddset till spjälsäng - randigt blå/vit - bild 1Bäddset från Nyblom & Kollén. Här fanns det i blå vitt randigt eller röd rutigt. Svårt att köpa innan man vet vad som kommer att ligga i spjälsängen. Skulle vilja ha mer neutralt i sand, grått eller vitt för att sen köpa med färg. Vet ni vart man hittar det?
http://www.inredningetc.se/


Rea på Elefantbäddset

www.villervalla.se

http://www.polarnopyret.se/startpage.aspx?id=102

http://www.happylina.se/

Trevlig fortsatt dag framför datorn.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0