Tofta strand.

Nu börjar semestern på Gotland ebba ut mot sitt slut. Jag vill tyvärr inte åka hem än. Trivs riktigt bra på ön. Har haft ett gediget gammalt sommar ställe på Tofta, som verkligen har gett oss alla fyra en skön och avkopplande semester.

Vi har bland annat sett Slite (för männen skull och deras stora intresse för sten och betong),Visby, Hoburgsgubben, Blå lagunen, Högklint, Ljugarn (raukar), en massa mysiga fik och framför allt träffat den efterlängatade lilla systern sofia. Idag blir det lummelunda och krysmynta gården.

Syrran som jobbar på den världsbrömda resturangen Lingården, bokade bord åt oss i torsdags för att tillsammans avnjuta en tre rätters middag med lamm och tonfisk. Smakade utsökt. Synd att det är en bit att åka hit bara för att äta annars hade det nog blivit fler besök här.

Varje morgon har även påbörjats med en skön strandpromenad på tofta strand och sedan en lång frukost på altanen. kan man ha det bättre. Ingen TV, radio eller knappt mobiltelefon. Riktigt avkoppling. Datorn är endast på nu när vi beger oss mellan de olika sevärdigheterna. Lite annat än det man är van vid i Fjällbacka där det är folk och händelser kring en hela tiden. Vi har båda två njutit av den sköna avkopplingen. Snart hemma igen, saknar framför allt Stella.

 Utsikt över Visby. Den här bilden togs efter vi hade varit på en utställning i Domkyrkan av Lennart Nilsson "Livet". Kan varna för lite annorlunda bilder efter denna.


Foto av Lennart Nilsson. Första bilden är barnet i v. 24 och den andra i v. 30.

 Kärleks ön. Jo lite, utsikt från högklint.

Tack sofia för en trevlig vecka -

Återkommer med mer när vi kommit hem. Trevlig semster där hemma. Tack mormor och morfar för hjälpen med Stella. Ska nu försöka införskaffa mig ett fint fårskinn till hemmet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0